top of page

 1 : 1 SESSION  

 - holistisk og hjertevarm vejledning  med fokus på dit underliv 

Kæreste kvinde,
 
Vidste du at dine bryster er en fysisk forlængelse af dit hjerte og at dit underliv, som på sanskrit hedder yoni (योनि ) betyder et helligt tempel?

Begge af disse områder af din vidunderlige smukke kvindekrop kommunikerer dagligt til dig. De kommunikerer igennem tilstande, smag, dufte, væsker og fornemmelser.

Men jo mere vi glemmer at se og lytte efter jo mere ubalance opstår der og jo højere vil symptomerne fra dine bryster og/eller yoni lyde indtil de bliver så støjende at du er nødt til at høre efter og gøre noget ved dem.

 

Tegn og symptomer på at dine bryster og/eller yoni er ude af harmoni er smertefulde menstruationer, celleforandringer, ømme bryster, spændinger i underlivet og bækken, skedesvamp, skedetørhed, infertilitet, lav libido, fibromer og cyster m.m.

Det mest selvkærlige du kan gøre for dine bryster og din yoni er at lytte til dem og tillade dig selv at bede om hjælp til at nå dybere så årsagen bliver fundet og de ikke længere behøver at støje.

Mange kvinder har svært ved at søge hjælp når det kommer til disse to områder af kvindelandskabet som er så negligerede, udskammede og tabuiserede men jeg er her for at hjælpe dig.

Jeg er her for at skinne lys på hvad der får dit underliv, din yoni og/eller dine bryster til at støje.

Jeg er her for at hjælpe dig med at give disse smukke øvre og nedre landskaber den næring, de fødevarer, de kosttilskud, den bevægelse, de selvkærlige øvelser og teknikker de behøver for at trives.

Vi vil sammen skabe omsorgsfuld forbindelse til disse områder så du kan leve et nydelsefuldt liv uden invaliderende og forstyrrende støj.

 En 1: 1 session er til dig som: 

 • gerne vil komme dine kropslige såvel som dine emotionelle og energetiske ubalancer og smerter til livs på en holistisk og helhedsorienteret måde

 • ønsker nærvær, støtte og rummelighed

 • har lyst til at arbejde med kosten, følelser, tanker, metasundhed, "breathwork", energiarbejde og bevægelse 

 • ønsker at blive bedsteveninde med din krop og ønsker at samarbejde med hende

Mine områder af ekspertise:

Mit hovedfokus er primært brysterne og underlivet.

 • Vulvovaginale dysbioser såsom bakteriel vaginose og skedesvamp m.m.

 • Genital herpes

 • Lichen schlerosus

 • Hormonelle udfordringer såsom ømme bryster (cyklisk mastalgi), skedetørhed, PMS og menstruationsforstyrrelser heriblandt PCO/PCOS, endometriose, smertefuld menstruation m.m.

 • Vulvodyni

 • Vaginisme 

 • Infertilitet

 • Lav libido

 • Fødselsforberedelse og efterfødsel

 • Celleforandringer (dysplasi).

 • Senfølger efter kræft (bryst - samt ovarie, livmoder, - livmoderhals, vulvacancer)

 • Sundhedsfremme og forebyggelse af kvindlige kræfttyper samt forebyggelse af tilbagefald

Konsultation:

Konsultationen tager udgangspunkt i din nuværende helbredstilstand, hvor jeg udfra samtale, spørgeskema, evt. forskellige tests og helhedsanalyse sammensætter et regenerationsprogram til netop dine specifikke behov.

I selve konsultationen vil jeg gennemgå og guide dig igennem mine anbefalinger som tager udgangspunkt i konkrete praktiske selvhjælpsteknikker og energiarbejde samt øvelser som forbinder dig til dit underliv og/eller bryster.

 

Hvis vi finder det relevant i forhold til din specifikke situation vil sessionen også omfatte individuel kostvejledning, og jeg vil endvidere komme ind på din egen tilpassede tilskudsplan (vitaminer, mineraler, lægeurter samt homøopati), selvkærlige livsstilsændringer f.eks i forhold til bevægelse og evt. forslag til andre gavnlige støttende samt supplerende terapier. f.eks de-armouring af underliv, detoxmassage af bryster m.m. som kan understøtte din healingsproces.

Det kan også være anbefalinger i forhold til relevant prøvetagning som f.eks. spyttest (hormonanalyse), vaginal mikrobiomtest og blodprøver m.m. så jeg nemmere kan spore mig ind på hvor og hvad du har mest brug for hjælp til.

Vi vil sammen i konsultationen lave en plan for dit behandlingsforløb. Der vil være rig mulighed til evt. spørgsmål før, under og efter vores samtale. 

Efter konsultation tilsender jeg dig dit personlige regenerationsprogram samt opskrifter, sunde tips og øvelserm.m. så der er ingen grund til at skrive ned mens vi snakker med mindre du har behov for det selfølgelig. 

Konsultationen vil foregå i et online privat møderum så du har mulighed for at få den hjælp du behøver i trygge rammer hjemme hos dig selv.

Kontakt

Undervejs vil der være mulighed for, at have kontakt pr. mail. Det kan være omkring din situation og/eller hvis du har sprøgsmål eller hvis der undervejs skal seponeres eller justeres i f.eks doseringer m.m.

Pris

Konsultation, varighed: 60  - 90 min., pris DKK 1500 kr.

Efterfølgende konsultationer: DKK 900 kr.

Booking

Ønsker du hjælp til et symptomfrit og nydelsesfuldt liv så send en mail til mail@stephanievondahegrau.dk

bottom of page