top of page
finalkonsultationWEBSITE.png

1:1 FORLØB

 - holistisk og hjertevarm
vejledning  med fokus på dig 

Hjerteligt velkommen!

Mit navn er Stephanie. Jeg hjælper kvinder med hormonelleudfordringer såsom PCOS og endometriose samt diverse underlivsproblematikker såsom herpes, blærebetændelse, lichen sclerose og vulvodyni.

Kunne du godt tænke dig en behandler som omsorgsfuldt kan tage dig i hånden og kigge på dig med helhedsorienteret briller så er et 1:1 forløb med mig noget for dig, da jeg med min sygeplejefaglige og naturmedicinske baggrund netop kan tilbyde dig en holistisk samt dybdegående vejledning og hjælp.

Design uden navn (15).png
1:1 forløb med mig er for dig som ønsker hjælp til:

 

Underlivsinfektioner

 • Blærebetændelse

 • Genital herpes, HSV1/2

 • Celleforandringer (dysplasi) & HPV

 

Lider du af bakteriel vaginose, skedesvamp, aerob vaginitis el. cytolytisk vaginitis henviser jeg til onlineforløbet, Din Yonihave, hvor en 1.1 konsultation med mig også er inkluderet.

Hormonelle lidelser

 • Endometriose

 • Adenomyose

 • PCOS 

 • Ufrivillig barnløshed

 • PMS

Du kan på et forløb også lære naturlig prævention (fertilitetsforståelse)

IMG_2362.png

Inflammatoriske el. Dermatologiske lidelser

 • Vaginisme,

 • Vulvodyni 

 • Lichen sclerosus

 • Lichen simplex chronicus

 • Lichen planus

Brystlidelser

IMG_2364.png
 • Cyklisk mastalgi (smertefulde bryster) 

 • Fibroadenomer (knudrede bryster)

Praktisk:

Jeg tilbyder en unik mulighed for at arbejde sammen med mig ikke kun én eller to, men hele tre gange for at du kan få den personlige støtte og vejledning, du har brug for.

 

Jeg forstår, hvor udfordrende det kan være at håndtere hormonelle ubalancer og underlivsudfordringer alene, og jeg er her for at give dig den individuelle opmærksomhed, du fortjener. Gennem tre intensive sessioner vil vi sammen identificere årsagerne til dine symptomer og udvikle en skræddersyet plan som tager udgangspunkt i din nuværende helbredstilstand og som passer til dine behov og ønsker.

 

Uanset om du lider af PCOS, endometriose eller andre underlivsrelaterede problemer såsom herpes , celleforandringer ellelichen sclerose, så er jeg her for at hjælpe dig med at genoprette balancen i din krop og underliv og genfinde din optimale sundhed og velvære så du kan leve et liv uden bekymring og ubehag.

 

Gennem vores 1:1 forløb vil du modtage personlig rådgivning, ernæringsvejledning, kosttilskudsplan ( vitaminer, mineraler, lægeurter samt homøopati), selvhjælpsteknikker og støtte til at implementere sunde vaner i din daglige rutine. Jeg vil være din guide på vejen mod bedre sundhed og velvære, og jeg vil stå ved din side, mens du genvinder kontrol over dit helbred.

 

Hvis vi finder det relevant i forhold til din specifikke situation kan det også være anbefalinger i forhold til relevant prøvetagning som f.eks. spyttest (hormonanalyse), vaginalmikrobiomtest og blodprøver m.m. så jeg nemmere kan spore mig ind på hvor og hvad du har mest brug for hjælp til.

 

Der vil være rig mulighed til evt. spørgsmål før, under og efter vores samtale. 

 

Efter hver samtale tilsender jeg dig dit personlige regenerationsprogram og mine anbefalinger m.m. så der er ingen grund til at skrive ned mens vi snakker med mindre du har behov for det selfølgelig. 

 

Forløbet vil foregå i et online privat møderum hvor jeg også kan dele min skærm med dig og så du har mulighed for at få den hjælp du behøver i trygge rammer hjemme hos dig selv.

 

Når du har booket din tid modtager du efterfølgende et spørgeskema fra mig som du bedes udfylde og sende retur inden vores første samtale.

 

Tag det første skridt mod en sundere fremtid i dag ved at tilmelde dig 1:1 forløbet med mig. Lad mig hjælpe dig med at genoprette din hormonelle balance og forbedre dit underlivs sundhed, så du kan leve dit liv til fulde.

Pris: 3.299 kr el. 3 x 1.099 kr. betalt over 3 mdr.

Klientudtalelser:

"Jeg har været i forløb hos skønne 

Stephanie ift tilbagevendende herpes og 

svamp. Jeg har tidligere behandlet med 

både asiclovir og canesten. 

 

Men i dag har jeg ikke brug for nogle af delene! 

Når jeg i dag mærker en lille smule optræk til noget som helst, så sover jeg med et vagitorie som Stephanie har skræddersyet en opskrift til ift min problematik, og så bliver det aldrig til mere. 

 

Jeg har ikke haft et eneste udbrud af hverken det ene eller det andet i månedsvis nu. 

Det er så befriende og en kæmpe lettelse, at jeg ikke længere skal generes, have smerter og konstant tænke over, hvad der foregår dernede. 

Stephanie er absolut guld værd! Og det arbejde hun laver er vigtigt og transformerende. På så mange planer. 

 

Og så er hun jo bare den sødeste ekspert du overhovedet kan finde!

Af hjertet tak for dig. Tak for din hjælp og dit skønne væsen 🙏🏻❤️

Og du må gerne nævne at jeg er læge af profession. Og at jeg har været i almen behandling for begge lidelser i årevis som er det vores sundhedssystem i dag kan tilbyde." - Anonym klient

Klientudtalelse:

"Jeg er på dag 3 af min cyklus og jeg har de sidste 3 menstruationer ikke har haft nogle smerter overhoved. Faktisk så synes jeg det er helt hyggeligt at have min menstruation. OG jeg siger det til alle mine veninder som jeg anbefaler at tage til dig. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden dig så tak tak tak." - Julie

Klientudtalelse:

"Svar fra gynækolog. Tak kære for din støtte og vejledning. En kæmpe lettelse! Havde ikke turde håbe på "normalt" - blot at det havde fortaget sig. Det er virkelig fantastisk." - Louise

Du er hjertelig velkommen til at booke et Discovery Call hvor vi kan få os en snak omkring hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Ansvarsfraskrivelse: Konsultationen med Stephanie von d’Ahé Grau er ikke en erstatning for medicin, lægebesøg eller sygdomsbehandling. Det er vigtigt at understrege at Stephanie von d’Ahé Grau ikke er læge

 

Stephanie von d’Ahé Grau tager hverken medicinsk, lægelig eller juridisk ansvar for komplikationer opstået som følge af brugen af anbefalingerne givet under konsultationen. Opsøg altid egen læge inden opstart af nyt livsstilsprogram og rådfør dig altid med egen læge inden påbegyndelse af diverse systemiske og locale kosttilskud.

bottom of page