top of page
finalkonsultationWEBSITE.png

   1:1 FORLØB   

- holistisk og hjertevarm 
vejledning med fokus på dig.

IMG_2450.png

VAGINAL SUNDHED

- en masterclass

yoniperler.JPG

INTIMPERLER

7FAB1CB1-64C8-46E9-8C01-43D776B1C354.JPG

YONIÆG

vaginal balance vaginal mikrobiota.png

Modtag en gratis e-bog!

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og modtag "Vaginal balance - nøglen til kvindelig sundhed og balance".

E-bogen vil tage dig på en opdagelse i den skjulte verden i dit underliv og du vil opdage dets betydning for din sundhed, trivsel, velvære og intime liv.

Gratis gave til dig!

Menstruationscyklusdrejehjulet er beregnet til at være en kærlig og omsorgsfuld påmindelse til dig og dine kære om hvordan du bedst nærer, ærer og plejer dig selv igennem din menstruationscyklus.

Hjertelig velkommen 

- Mit navn er Stephanie.

Min hjertesag har altid bygget på et brændende ønske om at hjælpe kvinder. 

Især at hjælpe dem i forhold til diverse ubalancer og udfordringer de måtte have i deres underliv. Et område af kvindekroppen som ofte bliver negligeret, udskældt og tabuiseret! 

 

Jeg har været på min egen lange rejse og helingsproces med mit underliv som i den grad har støjet med forskellige ubalancer såsom invaliderende menstruationssmerter, celleforandringer, vaginisme, aborter, skedesvamp og bakteriel vaginose samt ingen kontakt til min seksualitet på grund af incest og voldtægt.

 

Jeg har igennem årene specialiseret mig i menstruationscyklussen, de kvindelige hormoner og det vaginale mikrobiota. Sidenløbende med mine uddannelser som sygeplejerske, kosmetolog og naturopat har jeg derudover taget en del forskellige certificerende og supplerende kurser - alt fra fertility awareness educator, life coaching, birthkeeper, tao tantra, øreakupunktur, post natal kundaliniyoga, Bachs Blomster terapi til krops -og underlivsterapi og reikihealing m.m.

 

Mit ønske er at støtte kvinder i at heale ubalancer, traumer, blokeringer, kropslige symptomer og emotionel smerte, så de kan leve et nydelsesfyldt liv.

I kærlighed,

Stephanie von d'Ahé Grau

Aut. sygeplejerske, naturopat, doula, kosmetolog & fertility awareness educator in spe.

Stephanie er så blid i sin energi - hun så rolig og en enormt vis kvinde! 
Hun stråler i al sin viden omkring kvinders underliv, krop og psyke, og hvordan dette hænger sammen. 
Og så er hun fantastisk til at formidle denne viden, så den bliver spiselig for os andre - Samtidig ligger hun inde med de fineste værktøjer til at få et bedre forhold til din yoni og dit underliv. 
Kæmpe anbefaling herfra 💖

 

- Silje Pullich

Stephanie er rolig, nærværende og kærlig som menneske, og jeg har følt mig helt tryg ved at lade mig guide af hende.

 

Det er et utroligt relevant og givende emne hun beskæftiger sig med og som kvinde kan jeg mærke, hvor givende det er at kunne arbejde med min femininitet og kvindelighed. En stor og varm anbefaling herfra <3

 

- Louise Kent

Stephanie har de mest healende hænder, en kæmpe visdom om kvinder på et kropsligt og spirituelt plan også laver hun de lækreste produkter til yonien.

Hun minder mig så meget om selvkærligheden og at pleje mig selv er noget af de bedste jeg kan gøre for mig selv.

Alle kvinder burde sig unde sig selv noget af Stephanies hjertebusiness, da den virkelig er så højtvibrende og hjertevarm at det smitter ind i alle ens celler - om det er fysiske produkter hun skaber, en 1:1 session eller en kropsbehandling <3

 

- Josefa Pedersen

bottom of page