top of page

Førstehjælp til dit underliv - efter fødsel

Heal din yoninefter fødsel.png

Vi er som vordende mødre ofte så optaget af hvad vi skal have med i fødselstasken og ting til baby men hvad med dig selv som kvinde som lige har båret og født en baby ud af din fødselskanal eller igennem maven?

 

 Under og efter en fødsel gennemgår dit underliv store forandringer. 

Der kan opstå forskellige tilstande såsom:

  • Genitourinært syndrom: Skedetørhed, ømhed og smerte i underlivet, irritation, urinvejsinfektioner, kløe og brændende fornemmelser i skede og vulva.

  • Prolaps: Blære, endetarm og livmoderprolaps.

  • Bristninger.

  • Nerveskader: Vulvodyni eller vaginisme.

  • Arvæv efter episiotomi eller kejsersnit.

  • Ubalancer i det vaginale mikrobiota som kan give bakteriel vaginose eller aerob vaginitis.

  • Smerter ved sex.

Det er vigtigt, at du ikke ignorerer smerter, kløe eller prolaps i håb om, at det går over af sig selv. At passe på dig selv og tage hånd om dit eget helbred er afgørende, ikke kun for din egen skyld, men også for at kunne være den bedste mor for din nyfødte baby. Din velvære er fundamentet for din families trivsel.

Kurset er opdelt i to hovedtrin og flere undertrin, der er specielt tilpasset mødre lige efter fødslen og seks uger efter fødslen.

 

Hvert trin er designet til at være enkelt og let at følge med specifikke øvelser, kosttilskud, opskrifter på mad og diverse underlivspleje og anbefalinger som støtter helingsprocessen af dit underliv og forbedrer din livskvalitet som ny mor.

Strukturen er nøje valgt for at lette byrden for dig som mor, da du har travlt med at få amningen til at fungere og håndtere udmattelse og træthed eller at være mor for andre børn i hjemmet.

 

Dette kursus tager højde for, at du som ny mor har begrænset med tid og energi til rådighed, og det er skabt med omtanke og omsorg for din heling og velvære.

Køb tilgang her:

Pris: 1.500 kr

Få kurset her

Udtalelse:

"Efter fødslen af min datter oplevede jeg en række udfordringer med mit underliv, som virkelig påvirkede min dagligdag men jeg kendte godt til Stephanies arbejde da jeg har fået hendes ekspertise i min graviditet og at få hjælp til mit underliv har været en kæmpe lettelse, uvurderlig støtte og har gjort en verden til forskel. Behandlingerne har ikke kun fjernet smerter og ubehag, men har også givet mig mig selv tilbage. Jeg kan nu nyde tiden med min søn uden konstant at blive mindet om de fysiske eftervirkninger af fødslen." - Maria, førstegangsmor

Hvem er Stephanie?

Jeg er mor til 2 drenge, sygeplejerske, underlivspraktiker og doula.

Jeg har lavet et minikursus i førstehjælp til underlivet efter fødsel, fordi jeg ønsker at støtte og vejlede kvinder som dig som befinder dig i en magisk periode med masser af kærlighed men også en sårbar tid. 

Gennem min erfaring har jeg set, hvor vigtigt det er at give nybagte mødre den rette information og de rette værktøjer til at passe på deres underliv efter fødslen.

Min passion for kvinders underlivssundhed og mit ønske om at forbedre deres oplevelse i denne tid har drevet mig til at skabe dette kursus.

 

Jeg håber, at kurset kan skabe en følelse af tryghed og omsorg, og at du vil føle dig godt støttet og guidet på denne smukke og til tider  udfordrende rejse som mor.

- Stephanie

IMG_4599.JPG
bottom of page