top of page
Search

7 dages Selvkærlig Yonistavschallenge♡

Updated: Jan 6, 2023Dag 1 - 7


Trin 1: Rengør din yonistav under fuldmånen (undlades de resterende dage).

Trin 2: Opvarm hele kroppen med yonistaven.

Trin 3: Masser brysterne med yonistaven.

Trin 4: Lyt til guidet lydfil.

Trin 5: Tjeck in og refleksions pdf.Forberedelse

Tag et dejligt varmt og afslappende bad og masser dig bagefter ind i en lækker aromatisk olie som er med til at berolige dit nervesystem så din speeder ikke er i hel bund. Når speederen er i bund kan det nemlig for rigtig mange kvinder være svært at give sig hen og få lyst til seksuel selvpleje og selvnydelse da vores sind er et andet sted og man ikke er lige så legemliggjort.


Sørg for at skabe et varmt, indbydende og trygt uforstyrret rum da det er med til at sørge for at du forbliver afslappet og afspændt som er lig med øget nydelse og sensivitet. Tænd for lidt levende lys, musik og skab en vidunderlig stemning. Dans og svej lidt fra side til side.


Massage af brysterne med yonistaven:
Når du føler dig klar så kan lade dig guide og lytte til selvnydelsesguidningen som du finder nedenfor.Tjeck-in & refleksions pdf:
Tips:

  • Når du du selvnyder med yonistaven så se den virkelig for dig selv når den er indenfor i din yoni som vil øge neuroplasticiteteten og skabe en forbindelse imellem din hjerne og yoni som på sigt er med til at øge bevidsthed og nydelses -og orgasmepotientalet.


  • Placer yonistaven I fryseren i et par minutter (husk at sætte en alarm!) hvis du ønsker at lege med forskellige sansninger og pirring.
76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page