top of page
Search

GUA SHA AF BRYSTERNE

Updated: Dec 21, 2020

Jeg anbefaler alle kvinder at bruge en gua sha på sine bryster, gerne lige før et bad.


Det behøver ikke tage ret lang tid selvom jeg nu alligevel synes man skal tage sig god tid til at rette opmærksomheden på sine bryster og give dem den kærlige energi de fortjener.


Ved at anvende gua sha-teknikken på dine bryster kan du optimerer deres sundhed ved bl.a. at øge blodcirkulationen så dine bryster næres med flere vitaminer, mineraler og ilt m.m.

Derudover minimeres fibromer og ømhed, muskeltonus forbedres, hudens elasticitet fremmes og lymfe, affaldsstoffer og stagneret energi fjernes og dræneres.  


Det er en ældgammel teknik som heldigvis har fundet sin vej tilbage.


Gua sha’en fås i forskellige former, størrelser og krystalsten.


Jeg er selv meget glad for at bruge rosakvarts da det er en mild sten der fremmer selvkærlighed, ro og harmoni.


Trin 1: Start med at lave en rolig og afslappende atmosfære ude på dit badeværelse, hvor du kan være alene og uforstyrret.

Det kan være du har lyst til at tænde lys, lytte til noget blid musik, tænde for din aromaterapilampe og drikke et lille glas øko rødvin (det er ok at nyde et glas rødvin i ny og næ, ik? ). Sørg også for at der er lunt eller tempereret så du ikke fryser da du skal have bar overkrop.


Trin 2: Kom nu en smule lækker bryst olie (link) i dine håndflader og fordel olien blidt og nænsomt på dit bryst.

Gå til dine bryster med ømhed, omsorg og kærlighed.

Hvordan føles dine bryster lige nu?

Prøv at se om du kan parkere eventuelle tanker og frygt for at finde noget malignt og hav i stedet en intention om selvforkælelse, sundhed og om velvære.


“Sørg for at have vejrtrækningen med ved at trække vejret dybt og langsomt. – Hyg dig. Der er en ingen grund til at stresse den her stund, kæreste. Det her er din tid og den har du ret til for at du kan pleje og nære dig selv. For at du kan fylde dine brystskåle op igen så du kan gå ud i verden og sprede din kærlighed.”

Trin 3: Start med at tage din gua sha med højre hånd og placer den på venstre bryst.  

Sørg for at vinkle din gua sha og start øverst på brystet og glid BLIDT og nænsomt hen over huden hen imod lymfekarrene under armhulen.

Fortsæt i urets retning hele vejen rundt om brystet og glid med gua sha’en hen over huden i opadgående retning (undgå at berøre din brystvorte og areola).

Sørg hele tiden for at glide gua sha’en op til armhulen så lymfekarrene her kan tage sig af affaldsstofferne.


Trin 4: Forsat på samme måde på højre bryst.


Trin 5: Dukkede der nogle tanker eller følelser op for dig? Prøvede dine bryster at kommunikere noget til dig mens du anvendte denne teknik?

Hvordan føltes dine bryster bagefter?


Du kan se en video af hvordan jeg gør her:


Har du en brystmassage krystalsten så tag et kig på denne video her:
505 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page