top of page
Search

Vulvaafstøbning - hvorfor?

Det er interessant hvordan vi kvinder der har glat hår gerne vil have krøller og dem der har krøller vil have glat hår.

Sådan er det faktisk også med hensyn til vulvaer og kønslæber.

Det du nok har gættet fra billedet er en afstøbning af min yoni.


Det er et opråb til de skønne danske kvinder om at det skal være slut med at skamme sig over deres vulvas udseende.

Dagligt bliver jeg bombarderet med udsagn fra kvinder som er så flove over deres vulva.

De væmmes og afskyr deres yoni. Jeg har endda haft 1:1 konsultationer med ikke mindre end 4 kvinder der har fået foretaget labiaplastikkirugi.


De her kvinder har måske fået af vide fra en tidligere partner at deres vulva var grim og de er måske stødt på vulvaer i pornoen som kun så ud på en bestemt måde og leget med barbiedukker som ingen vulva havde.


Hele vulvaens (yoniens) historie er spækket med fortællinger og beretninger om hvordan kvinders nedre dele er blevet målt, vejet og udskammet.


Spoler vi tilbage til Aristoteles som levede før vores tidsregning anså han kvinden som mindre værd end manden.

Hans teori om at mænd indeholdte langt mere ildelement og varme og derfor var perfekt og fuldt ud udviklet blev senere understøttet af Galen som levede et par 100 år efter og gik faktisk endnu videre og påstod af kvinden var et misfoster.

Et svagt væsen som ikke havde energi nok til at udfolde sine inverterede kønsorganer. Kvindens æggestokke var testikler, æggelederene var horn, livmoderen var skrotum og skeden var en indadvendt penis.


Kvindens kønsorgan er altså et hul, et frævar af en penis.

Denne tankegang eksisterer den dag idag.

Ofte vil man høre almindelige talemåder der beskriver vores kønsorgan feks: drenge er dem med tissemænd og piger er dem uden.

Det kvindelige kønsorgan har aldrig haft en selvstændig betydning men står altid i relation til det mandlige kønsorgan.


George Couvier som var Napoleons kirug og pioner indenfor anatomiske undersøgelser brugte i sin tid en sort kvinde fra Sydafrika som blev stillet til skue foran publikum som et bevis på at skamlæberne på europæiske og civiliserede kvinder var et resultat af at evolutionen med tiden havde gjort dem kortere og mindre og dermed også kvindens seksuelle drifter og lyster.