top of page
Search

YONICYKLUSHJUL - GRATIS DOWNLOAD!

Updated: Dec 22, 2020


🌙 Efter jeg i sin tid lærte om min cyklus og de forskellige faser vi kvinder gennemgår i løbet af vores menstruationscyklus synes jeg det var svært når mine omgivelser og især min kæreste ikke havde forståelse for hvorfor jeg i mit indre efterår havde brug for at være mindre på, havde brug for at trække mig, havde mindre energi, havde brug for lidt ekstra hænder, varme og ro.


Udover det kan være utroligt svært for én selv som kvinde at begynde at leve, ære, respektere og navigere efter ens egen menstruationscyklus så kan det også være svært for ens partner.

De har jo som nævnt før blot en døgnrytme hvor testeteron er højest om morgen og ikke en “infradian” rytme som os kvinder.


Men en måde at hjælpe dig selv og din partner på vej er ved at lave et slags hjul hvor du hver dag kan vise hvor du er henne i din cyklus. - Både for din egen skyld da vi kvinder især har svært ved at passe på os selv men også for din partners skyld.


Du kan nemt lave dit eget hvor du kan tegne og skrive det ned der giver mening for dig i din unikke og personlige cyklus.


Du skal dog være hjertelig velkommen til at downloade den jeg har fået kreeret som både kommes på min køleskabslåge og nogen gange på mit yonialter.

Yonicyklushjul
.pdf
Download PDF • 282KB
409 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page