top of page

YONI YOGA

ONLINE YONIÆGSKURSUS

Vagitoriefremstilling (4).png

Hvad er vagitorier?

Vagitorier er små faste stikpiller som indsættes i skeden som agerer som absorptionsted hvor de herefter smelter og opløses enten gradvist eller hurtigt alt afhængig af vagitorietype - så indholdstofferne fra urter, næringsstoffer og olier m.m. kan forblive i kontakt med slimhinde og væv i længere tid.

Vi kvinder koncentrerer os mere om at pleje vores hård, hud og negle men hvad med vores underliv som ofte er et negligeret område af vores kvindekrop?

Vagitorier kan anvendes til alt fra selvforkælelse til lindring af vulvavaginale ubalancer.

FD2A5C0A-9635-440C-85EC-28EDFC451919 2.JPG
Vagitoriefremstilling (2)_edited.jpg

Vagitoriefremstilling

- lav dine egne vagitorier

er et minikursus der viser dig hvordan du kan lave de lækreste vagitorier derhjemme til at enten forkæle, pleje eller nære din yoni med -  ligemeget om du døjer med gentagne infektioner, dysbioser, vulvavaginal smerte, ubalancer relateret til livmoderhalsen, vira, post-menopausal tørhed eller gener efter fødsel.

F6221075-6CBC-4555-957B-997324C3B07F.JPG

 

 

Vi  tager i minikurset et kig på de forskellige typer af vagitorier og kommer ind på urter, næringsstoffer og andre skønne naturlige ingredienser som kan være med til at opfylde din yonis behov så din nedre del af din kvindekrop kan føles velnæret, nydelsesfuld og i balance.

Jeg har lavet vagitorier i 10 år.

F7A17E16-2CC7-40FB-91AE-C135F3D5120E.JPG

Først lavede jeg vagitorier til personligt brug for at komme mange af mine underlivsgener til livs. 

 

Senere da jeg arbejde med kvinder med senfølger efter kræft lavede jeg vagitorier til dem da de her vidunderlige og stærke kvinder især døjede med vaginal atrofi som i den grad kan påvirke livskvaliteten og lysten til selvnydelse og sex.

Min mor var faktisk en af disse kvinder inden hun døde hvorfor denne målgruppe af kvinder var så vigtig for mig at hjælpe. 

 

Derefter udviklede jeg hele tiden nye opskrifter og sammensætninger. 

 

Det kunne f.eks være til at lindre efterfødselgener, genital herpes, celleforandringer, skedesvamp og vaginisme. 

 

Alt sammen noget min yoni havde været igennem og som jeg tydeligt kunne se at mine klienter også døjede med eller led af, hvorfor jeg fik besøg af disse kvinder. 

 

Det jeg prøver at komme frem til er at mange af os har svært ved at bede om hjælp eller vi synes det er pinligt at gå til lægen når vi har ubalancer i yonien. 

 

Det er så synd for så lider vi bare i stilhed og ubalancen bliver værre og værre. 

 

Der er så meget vi selv kan gøre og vagitorier er en del af det vi kan gøre samtidig (!!!)) med og vigtigst af alt, tager hånd om hovedårsagen til vores underlivs udfordringer og ubalancer - på en holistisk måde i samråd med en behandler.

Det kom sig af at jeg (1).jpg
Det kom sig af at jeg.png
Det kom sig af at jeg (3).png
Det kom sig af at jeg (2)_edited.png

Kurset indeholder... 

Minikurset kommer med 1 opskriftshæfte med 7 opskrifter, 3 demonstrationssvideoer og 1 præsentationsvideo med bonustips, så du kan få en bred forståelse af hvad dine egne skræddersyede vagitorier kan gøre for dig og din yonis behov.

Tilmelding til Vagitoriefremstilling

Et online selvstudie, hvor du kan gå igang med det samme i dit eget tempo.

Pris: DKK 1.500 kr.

Vagitoriefremstilling (1)_edited.jpg
bottom of page