top of page

YONIKUREN 3.0

 SUNDT UNDERLIV HELE LIVET 

Heal din yoni

EN 10 UGERS ONLINE YONIKUR

- med holistiske selvkærlige ritualer

360° healing

Savner du en forbindelse til dit underliv, til din seksualitet og til din kvindlighed?

Savner du nydelse i dit liv?

Kunne du godt tænke dig at leve et orgasmisk og sensuelt liv i overensstemmelse med din feminine essens uden gynækologiske og hormonelle ubalancer og udfordringer?

Uden ømhed, væmmelse, smerte og skam?

Savner du et hjertevarmt kvindefællesskab fyldt med magiske og shamanistiske kvinde cirkler//ceremonier og nærvær?

Så er denne selvkærlige yonikur noget for dig!

1111.png

Vidste du at dit underliv, som på sanskrit hedder yoni योनि bl.a betyder et helligt tempel?

Dette område af din vidunderlige smukke kvindekrop kommuniker dagligt til dig.


Det kommunikerer igennem tilstande, smag, dufte, væsker og fornemmelser.


Men jo mere vi glemmer at se og lytte efter jo mere ubalance opstår der og jo højere vil symptomerne fra din yoni lyde indtil de bliver så støjende at du er nødt til at høre efter og gøre noget ved dem.

Tegn og symptomer på at din yoni er ude af harmoni er smertefulde menstruationer, spændinger i underlivet og bækken, skedesvamp, skedetørhed, lichen simplex, vulvodyni, celleforandringer, infertilitet, lav libido, fibromer og cyster m.m.

Mange kvinder har svært ved at søge hjælp når det kommer til dette nedre område af kvindelandskabet som er så negligeret, udskammet og tabuiseret men jeg er her for at hjælpe dig.

Jeg er her for at skinne lys på hvad der får dit underliv, din yoni til at støje. 


Jeg er her for at hjælpe dig med at give dette nedre landskab den næring, de fødevarer, de kosttilskud, den bevægelse, de selvkærlige øvelser, teknikker og støttende terapier hun behøver for at trives.

I løbet af dette kursus vil vi sammen skabe en omsorgsfuld og kærlig forbindelse til dette område så du kan leve et nydelsefuldt liv uden invaliderende og forstyrrende støj.

Design%20uden%20navn-10_edited.png

Dette multidimensionelle

yoniforløb er for dig som: 

✔️ ønsker at elske og nyde hele dig og blive mere sensuel, udstrålende, orgasmisk, legende og sansende.

✔️ ønsker at lære mere om din cyklus så du kan slippe hormonel prævention og kobberspiral så du kan få den mest behagelige og indsigtsrige menstruationsperiode.

✔️ ønsker at opnå seksuel healing ved at slippe traumer og oplevelser så du kan have helende intim sex og ikke længere vil undertrykke dine behov & følelser

✔️ er træt af at skamme dig over dit underliv og i stedet ønsker at forbinde dig selvkærligt til dit underliv uden væmmelse og at lære hende at kende (udvendig som indvendig!)

✔️ ønsker at få mere saft tilbage i underlivet og komme af med tørhed og gentagne infektioner såsom skedesvamp og bakteriel vaginose (skedekatar)

✔️ønsker at få afspændt og smidiggjort dit underliv fordi du lider af vulvodyni, vaginismus, ømhed eller har fået foretaget en epiostomi + bristning.

✔️ ønsker at afhjælpe symptomer såsom cellefornandringer (+arvæv), lichen schlerosus og vulvodyni.

✔️ønsker at rette op på dit hormonsystem fordi du døjer med stærke menstruationssmerter, PMS, endometriose, PCO(s) eller infertilitet

Har du ikke tid eller økonomi til 1:1 sessioner? 
Ønsker du dog alligevel holistisk guidning og støtte?

Fordelen ved online, er at du kan være med uanset hvor du bor + du kan have normalt arbejde + familie m.m ved siden af og du har altid støtte og guidning ved hånden som holder dig til ilden.

Jeg giver dig i dette forløb en skattekiste fyldt med yonielskende værktøjer samt støttende og holistiske terapier.

Yonikuren består af 3 moduler + 2 bonus moduler
Modul 0 bliver tilgængeligt så snart du har investeret i
Yonikuren så du kan komme igang med det samme.
 

(i alt = 5 moduler)

MODUL 0

I løbet af det første modul vil vi sammen tage et kig på formødrehealing, søstersåret samt yoniens historie og dens betydning for dit underlivs sundhed og din opfattelse samt syn på din yoni så du kan genskabe en kærlig forbindelse til denne del af dit kvindelandskab så hun ikke længere er en uudforsket ø.

Derudover vil du også få en grundig introduktion i din yonis
fysiologiske og energetiske anatomi og univers så du kan føle dig mere bestyrket og generobre denne essentielle del af din kvindekrop. 

Associerer du også kun dit underliv med smertefuld menstruation, kløende skedesvamp, kedelig sex eller traumatiserende fødsel? 

Vores kroppe og ikke mindst vores underliv er blevet fremmede for os.
Ofte fyldt med skam, væmmelse, smerte eller følelsesløshed.
Disse følelser ser jeg manifesterer sig gang på gang i form af
underlivsspændinger, følelsesløshed, menstruationsforstyrrelser, gynækologiske lidelser, nedsat libido, smertefuld samleje, kropvæmmelse og selvsabotage.
Alle kvinder har oplevet trauma i en eller anden form i løbet af deres liv.


Om det har været i form af en grov kommentar om din vulva og hendes udseende eller duft eller om det var fra en voldsom fødsel, en abort eller en gynækolog som var for hurtig eller om det var i forbindelse med sex hvor du var lidt for beruset eller med en som ikke respekterede dine grænser.
Det kan også være fra seksuelt misbrug eller voldtægt.

Derfor vil vi i dette modul også igennem energetisk
yonidetox i form af øvelser såsom yoniafskæring, meditationer og breathwork som har til formål at slippe, afskære og udrense energier, stagnationer, minder og oplevelser som ikke hører hjemme i din yoni og som blokerer for din yoni’s optimale sundhed, nydelse og velvære.

Igennem
yonispådom, vulvaundersøgelse og yonikigning vil du udvikle dyb selvforståelse og selvaccept og blive din yonis største sundhedsfortaler og ekspert!

IMG_2733.JPG

BONUS

MODUL 1

FC7518E2-7FB4-4711-ACE0-47945800BDA7.JPG
Screenshot%202020-10-27%20at%2018.26_edi

I dette modul vil du lære om kosttilskud og kostterapi og om hvilke fødevarer der er ideelt i forhold til din cyklus og din yonis sundhed.


Derudover vil du have mulighed for at få skræddersyet dit eget regenerationsprogram med protokoller der passer til din yonis unikke behov.

 
Det kan f.eks være i forhold til diverse tilstande og ubalancer såsom:

 

 • Herpes

 • Vulvodyni

 • Infertilitet

 • PMS

 • Smertefulde menstruationer

 • Uregelmæssig cyklus

 • PCO(s)

 • Endometriose 

 • Infektioner såsom skedesvamp og bakteriel vaginose

 • Lichen simplex el. lichen schlerosus

 • Lav libido

 • Celleforandringer (livmoderhalsen, dysplasi)

 • Skedetørhed (vaginal atrofi)


Der vil være en masse lækre og nærende opskrifter på f.eks månecykluskugler, tinkturer, eliksirer og ceremoni kakao.

Du vil desuden lære om vigtigheden af en kemifri yoni, om søvn og om stresshåndtering så din yoni kan heale og trives.

Derudover vil også være morgen - og aftenritualer du kan lave så du dagligt kan forbinde dig til din yoni, din seksualitet og feminitet.

Vi er allesammen enige om at skeden er selvrensende især hvis hun får optimal pleje og støtte indefra såvel som udefra.

Der findes en række lækre og milde naturlige yonielskende opskrifter såsom salver, vagitorier, mists, livmoderomslag og masker m.m. som kan gavne yonien og
understøtte hendes healingsproces yderligere især ved tørhed, herpes, infektioner såsom skedesvamp og/eller før og efter f.eks samleje.

Jeg vil i dette modul vidergive mine yndlings opskrifter så du kan lave dit eget yoniapotek derhjemme. 

I dette modul vil du blive yderligere introduceret for en masse forskellige yonielskende ritualer som har til formål at nære og pleje hele din yoni igennem f.eks: 

 • yoni gua sha

 • yonitørbørstning

 • moxibustion (kinesisk urteterapi)

 • helioterapi (lysbehandling)

 • ydre yonimassage

 • rebozo (mexikansk massageteknik)

 • aromatiske yonikæder 

 • yonibinding

 • yoniaktivering igennem halschakra

 • ansigtspunkter & faceyoga med fokus på underliv

IMG_3949_edited.jpg

MODUL 2

Design uden navn-8.png

En kvindens menstruationscyklus er det 5. vital sundhedstegn hvilket betyder at det er lige så sundhedsmæssigt relevant som dit blodtryk, puls og temperatur m.m.

Er din menstruationscyklus i ubalance oplever du måske at døje med PMS, udbrændthed, akne, migræne, infertilitet, nedtrykthed og menstruationsforstyrrelser såsom kraftige blødninger, uregelmæssig cyklus og så smertefulde blødninger at du måske oplever at du er nødt til at melde dig syg fra arbejde og ligge i fosterstilling.

I dette modul skal vi arbejde med
din cyklus og med sensualitet, seksuel livsenergi, hormonafbalancering, flow og feminin langsomlighed igennem bevægelse såsom yoga og qi gong. 

Du vil desuden lære hvordan du kan få
fertilitetsforståelse (FABM) så du kan forebygge graviditet eller velkomme én.

Derudover skal vi i dette modul lære hvordan vi kan ære vores evne til at menstruere samt den intimitet der opstår når vi gør netop dette.

Du vil blive introduceret for nogle øvelser som ærer denne fase af din cyklus samt de andre faser af din cyklus da vi kvinder konstant er i bevægelse fra fase til fase som ikke kun ses hormonelt men også på vores humør, energi og lyst. 

Derudover vil du blive præsenteret for nogle måneritualer da yonien og især os som kvinder er koblet til månen og hendes energier.

Yonidampning bliver også kaldt bajas, chai -yok, v-steam eller yonisauna, alt afhængig af hvor og hvem der arbejder med denne praksis - men fællesnævneren for dem alle er, at yonidampning er blevet anvendt af kvindelige healere, af jordmødre og nu også af en del gynækologer til alt fra efterfødsel, smertefulde menstruationer, fertilitetsudfordringer, ubehag ved infektioner i underlivet samt ved peri-menopausale og menopausale gener.

I dette modul skal vi også sammen gå på opdagelse i urternes verden da det er vigtigt at bruge de rigtige urter for netop dine behov.

Du vil lære hvordan du kan skræddersy dine egne urteprotokoller og hvordan du kan lave dit eget yonidampningsritual derhjemme i egne trygge rammer. Du lærer hvor længe du skal dampe og om temperaturen så du ikke giver dig selv ubalance i underlivet. 

Derudover skal vi arbejde med
brystmassage og øvre livmoder//yonimassage som kan virke hormonafbalancerende og som åbner for hjertet så der opstår en kærlig forbindelse fra hjertet til yonien.

Der vil i dette modul også være fokus på en række forskellige guidede øvelser, meditationer og undervisningsvideoer såsom som vil tage dig i dybden med din yonis holistiske healing.

Design uden navn-6.png

MODUL 3

7A937D3D-9367-46B3-AF94-D3635D4132A2_edi
malvestida-magazine-tJNELcV7_tY-unsplash

En yoni kalder ikke kun på sund kost, mælkesyrebakterier og rigeligt med væske men i den grad også på kærlighed og nydelse.

Det er så vigtigt at vi kvinder lærer at holde os selv i kærlighed og at vi lærer at låse op for kroppens naturlige helende gaver som kommer igennem nydelse og selvkærlighed. - fra dit ultimative nydelsescenter, din yoni.

I dette modul kommer du i sandhed hjem i din krop.

Du vil lære at låse op for dit orgasmiske potientiale og nære dit erotiske sprog igennem nydelsesens medicin, igennem solotantra.

 

Ingen respekterer dine grænser som du kan.

Ingen andre ved hvad der er nydelsesfuldt for dig end dig selv.

Hvis vi ikke selv ved hvad der føles nydelsesfuldt for os selv hvordan kan en partner så.

Du vil lære at bruge din selvnydelse:

 

 • som et healingssværktøj

 • som en måde at give dig selv den kærlighed, nærhed, omsorg og selvpleje du fortjener og kalder efter.

 • til at fylde dig selv op og genopbygge dig selv

 • til at vække din feminitet

 • som en form for sex magi

 • til at bruge det til at tappe ind på mere kreativitet, livsappetit og energi

 • til at aktivere din selvtillid, selvværd og din kraft igennem orgasmens bøn.

 • til at lege med de forskellige gudinder og legemliggøre de forskellige seksuelle arketyper.


Derudover vil du også blive introduceret yderligere for hvordan du kan heale din seksualitet samt hvordan du kan have helende sex som nærer din yoni såvel som hele dit væsen og som skaber en hellig og kærlig union imellem dig og din evt. partner. 

Derudover vil du lære hvordan du bruger krystal yonistaven til at yonikortlægge (yonimapping), yoniafvæbne og nyde dig selv som vil transformere dit forhold til din yoni.

Til sidst i dette modul lærer du hvordan du praktiserer
selvkærlig sex-efterpleje så du føler dig fyldt op, orgasmisk og næret efter sex.

6396CBD0-53FC-487A-BFB6-A5D2A76791A1.JPG

Jeg giver dig opskriften på et sundt, nydelsesfuldt og velnæret underliv.

En opskrift jeg ville have ønsket jeg havde dengang jeg selv i den grad havde brug for den, da jeg led af menstruationssmerter, vulvodyni, lichen simplex, celleforandringer og infektioner.

Det er en opskrift som jeg har brugt er årti på at sammensætte og som klienter og jeg personligt selv har afprøvet.

Yoniforløbet indeholder:

film-icon-png-1.jpg.png

VIDEOER

Over 40 undervisningsvideoer
der guider dig igennem
mange forskellige øvelser, meditationer og yonivisdom

audio-guide-128w-128h.png

LYDFILER

10 undervisningslydfiler & meditationer

open-book-128w-128h.png

SKRIFTLIGT

MATERIALE

25 PDF'er såsom opskriftshæfter og manualer.

+ et skræddersyet personligt regenerationsprogram og protokol unikt til dig!

LIVE TALKS

+ 6 online kvindecirkler//ceremonier med fokus på yonikærlighed, healing, gudindespiritualitet og kvindetilbedelse samt søsterfælleskab hvor du kan sparre med andre kvinder i samme båd og hvor du kan stille mig alle de spørgsmål du ønsker.

Efter dette kursus vil du:

 • have opbygget et selvkærligt og stærkt fundament til dit vidunderlige og unikke yonitempel. 

 • fortsat være holdt og støttet af mig og de andre yonisøstre på Yonikuren.

 • have fået en skattekiste fyldt med redskaberne der kan få din yoni i balance.

 • have tilbagetaget din kraft, din seksualitet, din healing og nydelse.

IMG_2726.JPG
Design uden navn-9.png

Kan du mærke sommerfuglene?
Så tilmeld dig hernede under.

Design%20uden%20navn-11_edited.jpg

Tilmelding

Tilmelder du dig nu modtager du både online yoniægskurset, "Yoni Yoga" samt en yonicyklus årskalender.

Yonikuren starter med en åbningsceremoni søndag d. 8 august

Der er begrænset med pladser!

Design uden navn-10.png

Pris

Din investering for et online forløb med mig
hvor jeg støtter dig igennem 3 menstruationscyklusser
er DKK.
9.999 kr. + du får meditationer, opskrifter, øvelser, sparring og et kærligt kontinuerligt søsterfællesskab.

Normal pris: DKK. 17.000 kr.

Pssst... du kan betale i 9 rater!

Du vil blive sendt videre til et spørgeskema som jeg bruger til at lave dit helt eget personlige regenerationsprogram og protokol til dig!
 

Tilbagemeldinger

“Jeg tilmeldte mig yonikuren med alt modstand i verden. 
Jeg blev enormt trigget af Stephanie, men heldigvis kender jeg mine skygger godt nok til at vide, hun viste mig, hvor jeg selv kunne heale.

Og hvor var det dog rigtigt!

Yonikuren har for mig været enormt grænseoverskridende på den bedst mulige måde.

Jeg har lært mig selv at kende påny, føles det næsten som.

Min yoni er nu blevet endnu en guide i mit liv, og jeg har fået enorm healing ud af denne fantastiske rejse. 

Helt konkret har kuren givet mig redskaber og værktøjer til at arbejde med de traumer, jeg har.

Jeg har fundet større selvnydelse, sætter mine grænser (både intimt og i relationer) meget bedre, og jeg føler mig mere empowered i min femininitet, hvilket tidligere har været et uoverskueligt projekt. 

Stephanie er fantastisk til at guide og holde space for alle os kvinder.

Hun viser, at hun lever det, hun prædiker på instagram (hvor jeg fandt hende). '

Hun er en jordnær og kærlig kvinde, hvem man kan spørge om alt.

Hun har været en stor hjælp og givet mig enormt meget omsorg i min healingsproces.

Og det siger jeg dig tak for. 

Jeg har allerede sagt til alle mine veninder, at de skal tage på yonikuren - og jeg kan kun sige det samme til dig.

Kom i gang - du vil ikke fortryde det!” 

 

- Laura

Ofte stillede spørgsmål:

Kan jeg godt være med selvom jeg ikke længere har menstruation?

Dette forløb er for alle kvinder uanset alder.

Er der begrænset med pladser?

Ja, det er der.

 

Det er der så jeg kan være så nærværende som mulig for den enkelte kvinde. 

Hvor lang tid skal jeg bruge på forløbet om ugen?

Jeg vil anbefale dig at bruge omkring 2 timer om ugen.

 

Hver anden uge mødes vi på zoom hvor der vil være sharing & caring så alle de redskaber i lære på Yonikuren kan blive implementeret og integreret.

Hvad er forskellen på det her kursus vs. nogle af de andre på marked?

Det her kursus fokuserer på yonien, dit underliv som en helhed. Hvor nogle kurser blot fokuserer på tantraen eller kun på yogaen eller kun på kosten så har jeg skabt den mest optimale blanding og opskrift som indeholder alt det man skal bruge når man ønsker at have en yoni i trivsel. Kurset bygger på en sammensmeltning af vestlig viden og østlig visdom. 

Som der kan læses under de forskellige moduler så kommer vi hele vejen rundt med forskellige øvelser, teknikker og støttende terapier som alle sammen har til formål at sørge for at din yoni trives.

Må jeg være med selvom jeg er gravid?

Hvis din graviditet forløber som den skal må du hjertens gerne komme med og der har på tidligere hold været gravide med.

Der vil være sådan noget som yonidampning som du skal undgå til omkring uge 38 eller yoniægsvægtløftning som du skal vente med til efter fødslen men som til den tid vil være den bedste form for efterfødselstræning og som vil give dig en følelse af at din krop ikke kun hører til lille baby men også dig selv igen.

Får jeg adgang til al materialet og undervisningen med det samme?

Stortset, med undtagelse af modul 3.

 

Mit ønske er at drypfodre det til dig i små bidder men nogen af modulerne hænger bare rigtig godt sammen især hvis man gerne vil se hurtige resultater.

Derudover ønsker jeg også at vi opbygger et søsterfællesskab så vi kan holde hinanden i hånden og rumme og støtte hinanden da der i dette sårbare arbejde kan dukke rigtige mange ting op til overfladen.

 

På den måde oplever de fleste også at få langt større success og positive resultater af Yonikuren.

Hvad skal jeg bruge for at være med på kurset?

Du skal have adgang til en computer/smartphone og internet.

Derudover skal vi arbejde med yoniægget og yonistaven men det er selfølgelig valgfrit om man har lyst til at investere i disse gudindeværktøjer.

Hvor lang tid har jeg adgang til undervisningen?

Det har du i 6 måneder.

Hvor ofte afholder du kurset?

Jeg afholder det kun 1 gang om året men da jeg går på barsel i november 2021 ved jeg ikke hvornår det er muligt at afholde igen.

 

Det erstatter de tidligere 1:1 sessioner.

Har du flere spørgsmål så skriv endelig til mig nedenunder.

bottom of page