top of page
DD62D51F-32E0-4C50-8435-296AD64EBB8D.JPG

Yonistaven

- sådan vælger du den rette til dine behov!

En yonistav er ligesom yoniægget håndskåret krystalsten udskåret i forskellige aflange versioner og størrelser lidt ala. en naturlig dildo.

Det er moderne tids svar på en tryllestav eller heksekost som hjælper dig til at give slip på smerter, ømhed, overanspændthed og i stedet for give dig nydelse og øget selvkærlighed.

 

Yonistaven er god til at nå de mange forskellige lag af bækkenbundsmuskulaturen og de mange forskellige nydelses -og reflekspunktner intravaginalt.

0CB83E43-C24F-42BF-AC7E-694B12ED9B7B.JPG
YonistavsManualen-5.png

Gudinden

Gudinden er 18 cm lang og 2,8 cm på sit bredeste.

Skedekanalen er ikke 18 cm lang men længden på yonistaven gør den er nemmere at holde fast i og styre så lad dig ikke forskrække af længden.

Denne yonistav kan bruges til at aktivere reflekspunkterne i skeden (akupressur).

Lider du af vaginismus kan denne fjerlette stav også bruges som naturlig dialator. 

C08DA25F-B81F-4144-A2E1-D9D1B6A1D4A2.JPG

Dronningen

YonistavsManualen-4.png

Denne majestætiske yonistav er den traditionelle nydelsesstav og er god til at stimulere livmoderhalsen og nydelsespunkterne, A,- O og P, helt øverst oppe i skedekanalen.

Den er desuden vidunderlig at bruge udvendigt til vulva- samt livmodermassage.

8191C5D2-2A34-496B-A874-C7843B675351.JPG

Rosen

YonistavsManualen-2.png

Denne elegante og smukke yonistavs form er som skabt til skeden.

 

Med sin form er den som designet til, at stimulere de forskellige nydelsespunkter i skeden med enten den kugleformede ende eller den tyndere ende.

 

Den blide kurvede form hjælper især til at stimulere g-punktet og vækker blidt livmoderhalsen til live igen og kan sammen med f.eks ricinusolie afhjælpe arvæv.

Er du gravid kan denne yonistav hjælpe dig med at blødgøre perineum (mellemkødet) inden fødsel.

Hvorfor bruge en yonistav?

Staven symboliserer healing, transformation, visdom og styrke.

Staven er ofte associeret med Asclepius som var den græske gud for medicin.

 

Yonistaven hvis du ellers sørger for at vælge en krystalsten som er sikker at bruge indtravaginal er fri for giftstoffer såsom BPA, petrokemikalier og ftalater som andre dildoer kan indeholde som virker hormonforsyrrende og er linket til bakteriel vaginose, skedesvamp, blærebetændelse og endda infertilitet.

 

Yonistaven er en god naturlig substitut for et almindeligt sexlegetøj da en almindelig dildo er ofte lavet af plastik, gummi, latex eller silikone og som med mange vibratorer på sigt efterlader din yoni følelsesløs og mindre sensitiv og derfor kræver hårdere samt længere stimulation for at opnå klimaks.

 

Yonistaven kan også bruges som en naturlig dialator til at blødgøre, afslappe og udstrække skedevæggene, perineum og bækkenbunden.

 

Den kan hjælpe dig med at udforske din yoni samt afvæbne hende hvis din yoni enten er følelseløs eller plaget af spændinger eller smerte. Eller begge dele.

 

Den kan bruges til nydelse og sprøjteorgasme.

Yonistaven invitere til fordybelse for når du ikke bruger en "vibrerende" silikone dildo inviterer du til at geare ned, til at slappe af, til at være mere intuitiv.

Du velkommer de subtile sansninger og vækker kærligt nervesystemet.

6F2D1B1C-7539-408D-B12E-C1942BAA8789.JPG

Yonistaven er kold og hård hvilket ved første møde kan afskræmme nogen men hårdheden gør at den har nemmere ved at stimulerer de forskellige områder i og udenpå yonien som f.eks en almindelig dildo og/eller penis ikke kan.

 

Det er en god ting når du ønsker at afvæbne (dearmour) og massere din skede, livmoderhals, vulva, bækken og psoasmuskler.

 

Vælger du den store tradionelle yonistav (Dronningen) vil vægten også gøre det nemmere at stimulere de enkelte punkter, områder og zoner uden du behøver at bruge kræfter på at trykke hårdere.

Krystallens overflade er glat og blød som gør den helt gnidiningsfri intravaginalt.

I forhold til dens temperatur så er de fleste almindelige dildoer kolde hvorimod krystallen hurtigt bliver opvarmet af din egen kropstemperatur hvorefter den forbliver den temperatur.

 

Derudover kan du eksperimentere med temperaturen.

 

På nogle tidspunkter er det nydelsesfuldt og pirrende med en kølende krystal og andre gange er det lindrende med en varm.

Selvom en krystals fundenmentale essens er den samme lige meget hvilken facon eller form den har så er energien hvorpå den bliver udsendt meget forskellig alt afhængig om det er igennem en pyramide, bold, terning, hjerte, æg, stav eller fra takker.

 

De forskellige krystalformer har stor betydning for hvordan energien udsendes og hvilket symbol den specifikke krystalform har fået tillagt sig af den kollektive energi og det morfiske felt.

 

Yonistaven en tryllestav som kan bruges til at dirigere energien derhen hvor man nu ønsker i f.eks skeden eller udenpå yonien hvorfor den er oplagt at bruge til selv-nydelse eller sågar til yonidearmouring (yoniafvæbning).

IMG_4046_edited.png
1111.png

Vidste du at...

.... vores formødre helt tilbage fra stenalderen også har brugt en slags yonistav lavet i sten, tjære eller i træ ligesom træ yoniægget i Indien?

 

Den ældste fallus man har fundet daterer 30.000 år tilbage til den palæolitiske æra.

 

Det er altså ikke et ny opfindelse men ganske enkelt et bevis på kvinders helt naturlige behov for at tilfredsstille sig selv kropsligt, emotionelt og energetisk.

8E6E17EE-AE02-4BD8-A05F-9A77AF672B2C.JPG

Har du flere spørgsmål...

...til yonistaven så er du velkommen til at kontakte.

bottom of page