top of page
header Header (2).png

Har du kæmpet med vedvarende lugtgener, kløe, øget udflåd eller smerte ved sex i evigheder og føler du, at du er fanget i en endeløs cyklus af ubehag, håbløshed og frustration? Så er du ikke alene og der er en naturlig vej ud af denne onde cyklus. 

 

Velkommen til dette holistiske forløb designet specielt til dig som ønsker at bryde fri fra den ulidelige cyklus og genoprette balancen i underlivet på en naturlig måde som adresserer selve hovedårsagen til din infektion.  

 

Det er ikke bare op i dit hoved. Et nyt studie har vist hvor store psykosociale, emotionelle og arbejdsrelaterede konsekvenser vulvovaginale infektioner, såsom skedesvamp og bakteriel vaginose m.m har på kvinder og deres livskvalitet.

 

Derudover kan infektioner have stor betydning for sygdomsudviklingen af f.eks  celleforandringer på livmoderhalsen eller endometriose samt kan give en forhøjet risiko for senarborter m.m. Det er altså ikke bare altid “en lille ubetydelig infektion”. 

 

Dette trin for trin forløb tager dig i hånden og guider dig igennem diverse holistiske behandlingsmetoder med fokus på at pleje og nære dit underliv som gør en varig og positiv forskel.

Gå fra at føle dig opgivende og sorgfuld -> glad og opløftet!

Brug koden "minyonihave" for 500 kr i rabat!

4D3B7290-2C49-445F-AFA0-565E6452D568_edited.png

Dette forløb er delt op i 4 trin som gør det let, overskueligt og hurtigt for dig at komme din underlivsinfektion til livs: 

Trin 1: Fundamentet

 • på dette trin lærer du hvordan du passer, plejer og nærer dit underliv, slimhinde og væv hele livet igennem som er med til at beskytte dig mod infektioner og ubalancer.

 • på dette trin lærer du om dit underlivdit vaginalemikrobiom og de forskellige dysbioser som kan overtage din naturlige flora så du kan blive ekspert på din egen krop og sundhed.

 • på dette trin lærer du hvordan du kan spore din infektion du altid følge med i forbedringer og evt. triggere.

 • lærer du om metamedicinens betydning for ubalancen i dit underliv. Metamedicin fokuserer på forbindelsen mellem sind og krop, hvilket kan afsløre underliggende årsager til din infektion.

 • du lærer desuden også hvordan du smertelindrer og hvordan du kan afspænde din bækkenbund såfremt du lider af mange nervesmerter som et resultat af kroniske infektioner og behandling.

CE777126-3F04-47D1-97B8-A947AE0D5745.png
IMG_0103.heic

Trin 2: Behandlingen

 • på dette trin finder du protokoller for de enkelte dysbioser såsom: skedesvamp, bakteriel vaginose, aerob vaginitis, ureplasma, hvilket kan være den største støtte hvis man f.eks lider af flere infektioner på en gang hvilket de fleste kvinder gør. Er du gravid er håbet ikke ude da der også findes en protokol for dig der ønsker at behandle din dysbiose naturligt.

 • på dette trin lærer du og din partner hvordan din partner kan behandles ( bruger i ikke en barrieremetode såsom kondom deler i nemlig mikrober som medvirker til at du igen og igen oplever at få en ubalance) naturligt og hvordan i i fremtiden kan forebygge at sex bliver en væsentlig trigger for et udbrud af infektion hos dig og/eller hos din partner.

 • lærer du hvordan du igennem kosten kan skabe den rette balance i dit underliv (nej, det er ikke en sørgelig anti-candidakur hvor du ikke må spise noget som helst!)

 • lærer du om diverse livsstilsændringer såsom stresshåndtering, søvn m.m som kan styrke immunsystemet og skabe et mere modstandsdygtig underliv mod infektioner. 

Trin 3: Dit Underlivsapotek

 • på dette trin lærer du hvordan du kan lave din egen medicin og behandling i form af f.eks naturmedicinske vagitorier (vandbaserede, fedtbaserede og gelkapsler), effektive intravaginale skylninger, lindrende gels, beroligende sædebade samt regenererende og helende salver så du aldrig behøver være afhængig af mig, egen læge eller canesten igen - det svarer til at have sit eget lille husapotek men til dit underliv. Der er både opskrifter og videoguidninger som skær det hele ud i pap for dig så du nemt kan gå igang med at lave netop det dit underliv har behov for. 

Trin 4: Forebyggelse

 • lærer du hvilke værktøjer du kan anvende som forebyggende strategier og behandlinger da dit vaginalemikrobiom ændrer sig hele livet igennem og det er betryggende at vide at man har en masse man selv kan stille op uden at skulle være afhængig af egen læge eller af mig.

vagitorier.JPG

Det får du:

Få hele kurset med videoeundervisning, videoguidninger, opskrifter, meditationer, protokoller og manualer

og en personlig konsultation med mig samt adgang til støttende og hjælpsom gruppe.

Få skræddersyet vejledning til dine specifikke behov og den mest effektive strategi til at genoprette balancen i din yonihave.

Pris: 1 x 4.499 kr. el. 5 x 899 kr.
Earlybirdpris: 3.999 kr 


 

Design uden navn (14).png

Klientudtalelser:

"Min rejse med at tackle skedesvamp igennem årene har været meget op af bakke. Men efter at have lært hvordan jeg kan passe på mig selv og mit underliv ved hjælp af stefanies kyndige hjælp har det ikke kun fjernet fysiske ubehag, men har også forvandlet mit forhold til min egen krop. 

 

Det har været intet mindre end forbløffende.

 

Jeg har fået skabt en dybere forbindelse til min krop og har fået en følelse af empowerment. Jeg har ikke oplevet nogle forværringer siden jeg begyndte at følge stefanies råd for snart 1 år siden. Kun forbedringer, mere balance og ikke et eneste udbrud med svamp eller lugt.

Jeg er så taknemmelig for at have opdaget denne vej.  tak til dig.” - Nanna

 (...) Jeg har jo fulgt dine programmer til punkt og prikke = ingen svamp/ herpes, ubehag eller lign i nu 6 måneder, det er SÅ vildt, trygt og lækkert. <3 wauw<3 Tænk sig, 8 år med så meget ubehag, er endelig helt væk med naturprodukter!!!”

- Katrine

Hvem er din guide?

Jeg hedder Stephanie og er uddannet sygeplejerske og naturopat m.fl. Min faglige rejse har ført mig dybt ind i det komplekse univers af det vaginalemikrobiom og de forskellige dysbioser som jeg igennem de mange sidste år har specialiseret og certificeret mig i.

 

Igennem utallige 1:1 konsultationer med kvinder som led af infektioner såsom kronisk skedesvamp, aerob vaginitis og bakteriel vaginose og igennem personlig erfaring ved jeg hvor livsforringende, stigmatiserende og frustrerende underlivsinfektioner er og hvor meget det påvirker dagligdagen.

 

At hjælpe kvinder med disse infektioner er ikke kun en del af mit arbejde; det er en del af min passion og mission for at bringe balance og trivsel til dem, der står over for disse daglige gener og bekymringer som kan påvirke alt fra fertiliteten til sygdomudviklingen af celleforandringer på livmoderhalsen eller endometriose m.m.

Jeg glæder mig til at hjælpe og støtte dig i at få et underliv og en yonihave i balance.

Design uden navn (13).png

Dette forløb + 1:1 konsultation er for dig som:

 • ønsker at komme din infektion til livs på en holdbar og varig måde i stedet for at skulle symptombehandle resten af dit liv med præperater som i den lange ende kun forværrer dine underlivsgener!

 • ønsker at optimere chancerne for at blive gravid og undgå senaborter og komplikationer.

 • er gravid og har en infektion.

 • har endometriose hvor vi ved at læsionerne forværres af infektion med underlivsbakterier.

 • lider af tilbagevendende herpes eller HPV samt celleforandringer hvor bakteriel vaginose er med til at øge de hyppige udbrud og øger risikoen for udviklingen af livmoderhalskræft. 

 • er perimenopausal eller post/menopausal og ønsker at nære og pleje dit underliv.

 • ønsker en til at støtte dig .kontinuerligt undervejs under din behandling.

Hvad får du personligt ud af at tage dig holistisk og naturligt af din skedesvamp eller bakteriel vaginose m.m når du er med på “Din Yonihave” -forløbet?

skedesvamp.png

Ofte stillede spørgsmål?

Hvor lang tid strækker forløbet sig over?​

Forløbet er et selvstudie så der er ikke nogle faste mødetidspunkter udover når vi har en 60 - 90 min. 1:1 konsultation. Så du kan tage det i dit helt eget tempo uden at stresse.

Hvis jeg gerne vil betale i rater hvordan vil det så se ud?

Du kan betale forløbet af 5 rater over 5 måneder.

Hvad indebærer protokoller, manualer og opskrifter?

Protokollerne kan man kalde for en slags trin for trin liste over hvad du kan gøre af interventioner hvis du f.eks lider af skedesvamp. Manualerne er hæfter som indeholder viden og information om ting der vil være relevante i forhold til heling af din ubalance. Opskrifterne er eksempler på hvordan du f.eks kan lave dine egne vagitorier, salver m.m. som også understøttes af videoguider så det bliver så nemt som muligt at lave dem derhjemme.

Hvor længe har jeg adgang til forløbet?

Du har adgang til forløbet i 2 år men det er muligt at downloade materialet så du har det til eget brug.

Hvad hvis jeg lider af både skedesvamp, bakteriel vaginose og ureaplasma?

Det er der vores 1:1 konsultation kommer ind i billedet og hvor jeg har mulighed for personligt at hjælpe dig i din unikke situation.

skedesvamp sporing (3)_edited.png

En gave til dig!

Modtag GRATIS din dysbiosespore, Dysbiosedetektiven, så du bedre kan følge med i dine symptomer, forbedringer og sejre som gør det langt nemmere at forebygge og komme skedesvamp eller bakteriel vaginose til livs!

Ansvarsfraskrivelse: Konsultationen og forløbet med Stephanie von d’Ahé Grau er ikke en erstatning for medicin, lægebesøg eller sygdomsbehandling. Det er vigtigt at understrege at Stephanie von d’Ahé Grau ikke er læge.

 

Stephanie von d’Ahé Grau tager hverken medicinsk, lægelig eller juridisk ansvar for komplikationer opstået som følge af brugen af anbefalingerne givet under konsultationen. Opsøg altid egen læge inden opstart af nyt livsstilsprogram og rådfør dig altid med egen læge inden påbegyndelse af diverse systemiske og lokale kosttilskud.

bottom of page